Implicare

Vă multumim foarte mult pentru interesul acordat voluntariatului alaturi de Clubului KIROV!
Apreciem foarte mult ajutorul dumneavoastra si pasiunea pentru cai și alte animale.

În timp ce vă oferiti voluntar, veți avea sansa de a tesala un cal, de a invăța să folosiți toate materialele de îngrijire și de călărie și multe altele.
Avem voluntari care ne-au ajutat sa ungem sei cu ulei, care au oferit asistenta la lecții cu copii si multe altele.
În funcție de nivelul de experiență, voluntarilor li se permite să facă anumite servicii pe cont propriu la grajdurile de cai.
Există întotdeauna ceva de făcut la Club. Spuneți-ne ce anume va intereseaza și vom face tot posibilul pentru a integra ajutorul dumneavoastra în programul nostru.

Călăritul nu este inclus în programul de voluntariat. Le oferim insa voluntarilor noștri pachete de echitatie la tarife speciale (50% din prețul public).

Sponzorizari

Ne-am angajat să oferim cea mai bună îngrijire posibilă cailor pe care i-am adoptat până acum (2 cai și 3 ponei).

Costurile ridicate pentru hrană, împreună cu cheltuielile medicale, dentare și ingrijire pot fi acoperite doar prin sprijinul si contributiile financiare generoase ale donatorilor noștri. Practic, o donație este un înger pentru fiecare cal. O donație ajută la asigurarea nevoilor specifice unui cal.

Donați astăzi pentru a ajuta caii nostri adoptati ! O puteti face fie prin donarea lunara directă, fie prin redirectionarea celor 2% din impozitul anual pe venit sau 20% din impozitul pe profit.