Servicii

Lectii de Echitatie

Unii oameni pur și simplu calaresc pentru a se relaxa, alții vor să se concentreze pe formarea și învățarea a noi competențe - cum ar fi dresajul sau săriturile (inclusiv cross country). Atunci când calaresti, ai ceva nou de invatat de fiecare data !

Noi vă ajutăm să învățați în propriul ritm, iar instructorul nostru calificat are o bogată experiență profesionala pe care s-o împărtaseasca cu dumneavoastra.

Indiferent dacă sunteți deja un calaret amator sau un novice entuziast, lecțiile noastre de echitatie vă vor ajuta să vă construiți abilitățile, cunoștințele și încrederea. Prioritățile instructorului nostru vor fi întotdeauna siguranța și plăcerea dumneavoastra, iar experiența lui vă va permite să vă dezvoltați tehnicile de echitație, să vă îmbunătățiți abilitățile și să va ajute să obțineți un randament maxim alaturi de partenerul dumneavoastră patruped. Caii noștri minunați se bucură de munca lor la fel de mult ca noi! Ei sunt extrem de bine instruiți și sunt calariti în mod regulat de către instructorul nostru, astfel încât puteți avea încredere deplina într-o plimbare plăcută. Lecțiile sunt și ocazii sociale, mulți calareti din grupurile noastre formând prietenii care continuă si în afara clubului.

I. Hobby
Dacă este prima dvs. experienta cu noi, insa ați mai calarit înainte, o sa vă cerem să luați parte la o lecție de evaluare, astfel încât instructorul să isi poată da seama cât de bine calariti si sa vă poata sfătui care cal și ce lecție ar fi cea mai potrivita pentru dumneavoastra. Nu vă faceți griji, nu este un "test" - este doar o oportunitate pentru noi să înțelegem mai bine abilitățile și ambițiile dvs. de echitație - pentru ca noi să ne putem adapta si sa va putem oferi cele mai bune experiențe !

II. Dresaj
Aceste lectii oferă călăretului mai mult timp să lucreze la crearea unui echilibru, astfel încât mișcările de dresaj să poată fi conduse cu exactitate și fluenta. Calaretii pot lucra cu instructorul lor pe domenii specifice de interes, poate chiar sa se pregateasca pentru un test official de dresaj: Preliminar sau Novice.

III. Sarituri (inclusiv Cross-Country)
Aceste lecții sunt disponibile pentru cei care stiu deja sa calareasca si care stapanesc cei trei pași (pas, trap si galop). Acestea pot să includă grile sau cursuri de sărituri, oferindu-vă o varietate de tehnici pentru a va consolida abilitățile și a capata încredere. Lecțiile de sărituri au loc atat în manejul exterior cat și in camp deschis, oferindu-vă o mulțime de spațiu de manevră!

Pensiune cai

In grajdul nostru dispunem de boxe confortabile (dimensiuni de 4m x 4m), complet utilate si echipate.
Exista, de asemenea, spalatoria de cai în aer liber. Caii sunt ingrijiti, tesalati si spalati in fiecare zi.
De asemenea, oferim padocuri spatioase împrejmuite în aer liber.
Atat zona in care se calareste, cat si zona de antrenament, au teren profesional, sigur si foarte confortabil pentru cai.

Lucram si cu cai tineri : pregatire pentru dresaj , sarituri cu obstacole, concurs complet .

De asemenea, reeducam si cai cu probleme de comportament.

Consultanta

Fie ca este vorba de vanzare sau cumparare cai de sport , fie ca este vorba de procurarea si de folosirea de echipamente, va putem oferi servicii profesionale de consultanta in vederea atingerii scopului dumneavoastra.